12 Σεπ 2011

LA LUNA COMPLETA

Πως νομίζεις ότι θα με βυθίσεις, στα μέρη εκείνα πίσω απ'το φεγγάρι. Έχω προσευχές στα χείλη, δύναμη στο είναι και ασπίδα στην καρδιά μου. Φτερά στους ώμους και φως διάπλετο από τα μάτια στο σύμπαν να επιστρέφει.
Το καλό έχει πάντα σύμμαχο.
Το κακό μόνο ξεριζωμό ψυχής και επιστροφή στην άβυσσο της.Επέστρεψε εκεί, στων πραξεών σου τους καρπούς.


8 σχόλια:

Aurangel είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Aurangel είπε...

Γιατί είναι πιο όμορφη η μαγεία από την αγάπη; Το μεγαλείο της να μαγνητίζει αξίες, θέληση και βλέμμα χωρίς επιλογή;
Υπάρχει ομορφότερο ιδανικό από την επιλογή, να διαλέξει η καρδιά σου, σε ποια δίπλα θα ξυπνήσει; Ποιό βλέμμα θα την συνεπάρει,θα της ξυπνήσει το μεθυσμένο χάδι του έρωτα;Γιατί μεσολαβούν τα ξόρκια; Ο φθόνος και η ζήλια που κινούν μαύρους στρατιώτες προς του θηράματος το μέρος.Δεν έχει η ψυχή αξία άραγε, μία όμοια στο δρόμο της να συναντήσει και πρέπει να καταφεύγει ο άνθρωπος σε δόλια μέσα για να την προσεγγίσει;
Μην τρομάζετε.
Μονάχα φυλαχτείτε από της πανσέληνου το βλέμμα. Εσάς σας κοιτάζει που προσεύχεστε μα στέλνει το νεύμα της και σε άλλους, που στα χείλη την αξία της δεν ξέρουν να αφήνουν.
Γιατί θέλουμε πάντα ότι δεν μας ανήκει να κρατάμε με το ζόρι; Γιατί δεν αποδεχόμαστε το δικαίωμα ενός ανθρώπου μόνος του να επιλέγει,ποιος άνθρωπος στο πλάι του θα μείνει;
Ας μάθουμε να χάνουμε κάποια στιγμή μέσα στην ζωή μας.
Δεν είναι ΌΛΟΙ για όλους μα ΈΝΑΣ ΓΙΑ ΈΝΑΝ.

Hfaistiwnas είπε...

Μια χαρά τα λες.. είναι πανέμορφο να έχεις δίπλα σου την καρδιά που θες..

BUTTERFLY είπε...

ΠΟΤΕ δεν θα το εκανα! Και πιστεψε με, το ποτε ειναι μια λεξη που απεχθανομαι! Αλλα, να εχω καποιον διπλα μου με ψευτικη αγαπη; Με ξορκια, να μην αγγιξω αληθινα την ψυχη του, να μην κατακτησω την καρδια του; Οχι! Χιλιες φορες μονη μου, παρα να ζω ενα ψεμα!Λυπαμαι οσους φτανουν εκει, ειναι μαλλον πολυ δυστυχεις κι ανασφαλεις!

Aurangel είπε...

@Hfaistiwnas
Καλησπέρα και καλό φθινόπωρο γλυκέ μου.
Η Αγάπη είναι ένα θαύμα.
ΘΑΥΜΑ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ.ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ.

Φιλακια γλυκά.

Aurangel είπε...

@BUTTERFLY
Καλησπέρα.
Είπες μεγάλη κουβέντα. Κάπως έτσι, έφυγε από το σπίτι ο πατέρας μου.
Η μάγισσα δεν σταματάει εκεί. Τον πήρε. Είναι δικός της. Θέλει να καταστρέψει όλα τα μέλη της οικογένειας. Το τι βιώνουμε, είναι δύσκολο να το περιγράψω. Με παρηγορεί η σκέψη πως πλησιάζοντας το 2012, όσοι πράττουν αναλόγως τιμωρούνται στο εδώ και τώρα και όχι στο προσεχές μέλλον.
Η αγάπη μου για το ρέικι και τους αγγέλους μας σώζει κάθε μέρα.
Αν ο μη γένοιτο, επικαλέσου τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και Βαλχαήρ. Κόκκαλα τσακίζουνε.Όχι αστεία.

Αγάπη και φως

BUTTERFLY είπε...

Απιστευτο μου φαινεται! Αλλα, εχω μαθει να μην απορριπτω οσα δεν κατανοω, να τα θεωρω ολα πιθανα. Λυπαμαι πολυ για οσα ζεις. Σε χαιρομαι ομως για την πιστη σου! Η δικη μου δεν ειναι τοσο βεβαιη ουτε τοσο ακλονητη, αλλα εχει ενα δικο της περιεργο βαθος.
Καλημερα και καλή δυναμη!

Aurangel είπε...

@BUTTERFLY
Καλημέρα και καλή δύναμη και σε εσένα ψυχή μου. Η εσωτερική πίστη καθορίζεται από τον εξωτερικό κόσμο.Τις υπάρχουσες συνθήκες. Έτσι ωριμάζει η ψυχή, όταν ξέρει ποια είναι, τι έχει, τι χάνει, τι βρίσκει. Ένα κλικ είναι.Όποτε είσαι έτοιμος ενεργοποιήσε την εντός σου. Μέσα από το Ρέικι πίστεψα σε αγγέλους, στον Δημιουργό, στον Χριστό, στην Παναγία, ακόμη και στο Βούδα. Κάτι υπάρχει εκεί έξω. Ας το φέρουμε μέσα μας, να μας μιλήσει για να μάθουμε για εμάς. Εκείνοι ξέρουν, εμείς έχουμε άγνοια της ταυτότητας μας.
Καλή αναζήτηση.