18 Δεκ 2012

FEEL SPECIAL BY JUST SAY IT!!!


Το "μπράβο" που δεν βγαίνει από τα χείλη σου,
είναι η λέξη που δεν άκουσες ποτέ!
Μάθε να την νιώθεις, να την αξίζεις, για να την λάβεις.
Νιώσε χαρά για τα επιτεύγματα των άλλων, ομοίως θα γεμίσει ο χώρος μέσα σου και για τα δικά σου!

6 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Έτσι ακριβώς!

Aurangel είπε...

Ποτέ μου δεν ένιωσα την παραμικρή ζήλια εντός μου για τα επιτεύγματα των άλλων. Ούσα σπουδάστρια στην υποκριτική, έβλεπα τον καθηγητή μου(σσ Αθερίδης Θοδωρής)να παρουσιάζει το θεατρικό του "Από έρωτα" και έλεγα μέσα μου, " Μπράβο του που μπορεί και γράφει τόσο όμορφα,για να γράφει εκείνος που έχει γεννηθεί στις 3 Μαίου, όπως και εγώ, θα συμβεί το ίδιο και σε εμένα. Και ξεκίνησα να πηγαίνω σε σεμινάρια γραφής κάθε είδους για να εκφράσω με το πιο δυνατό τρόπο, το ταλέντο που γνώριζα ότι έχω!!!
Κρατώντας στα χέρια μου, το πρώτο μου παραμύθι "Μάγισσα Κατά Λάθος" νιώθω μεγάλη χαρά και περηφανια για το πείσμα μου, να θυσιάσω ανάγκες που δεν χρειαζόμουν και δεν συμμεριζόμουν. Ζητώντας μου 120 κομμάτια για αποστολή ως δώρα σε άλλες εταιρείες, η χαρά μου στο πρόσωπό μου, δεν βασιλεύει όσο θα έπρεπε, μιας και στα μάτια μερικών που τώρα το τυλίγουνε, κυριαρχεί ο φθόνος και καθρεφτίζουνε την ζήλια τους σε εμένα.
Γιατί με ενοχλεί τόσο η συμπεριφορά τους; Στα χείλη αγκυροβόλησε το μπράβο της ματιάς τους, μα δεν τολμάει να απευθυνθεί στο πρόσωπό μου!
Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι θα συμβεί όταν ανέβει στην σκηνή, το ύφος της φωνής μου, και μοιραστεί από πρωταγωνιστή σε πρωταγωνιστή. Να καμαρώνω διπλά ή να τους κάνω το χατήρι, να μοιάζω με την άδεια δεξαμενή της καρδιάς τους,από τα μπράβο που δεν έλαβαν ποτέ τους, να γεμίσει;

Aurangel είπε...

@Hfaistiwnas
Καλά πότε πρόλαβες; Έλεος δηλαδή με την ταχύτητά σου!!!
Ακριβώς όμως. Σε ευχαριστώ πολύ. Διάβασα και παρακάτω τον λόγο ανάρτησής μου!!!
Φιλιά και καλές γιορτές.
Επιστρέφω με ξεχωριστή ανάρτηση αύριο!!!
Angel kiss

Hfaistiwnas είπε...

Αυτό διαβάζω τώρα! :)

BUTTERFLY είπε...

Συγχαρητηρια για το παραμυθι! Σε ποιες ηλικιες απευθυνεται;
Εγω σου ευχομαι συντομα να το δεις στο σανιδι και σου λεω και παλι μην αφηνεις να σε αγγιζουν οι κακεντρεχειες, πρωτον χαλας την ζαχαρενια σου και την ΔΙΚΗ σου στιγμη και δευτερον ανοιγεις την πορτα στην αρνητικη ενεργεια. Ανταποδωσε οσο μπορεις με ενα χαμογελο η απλα αδιαφορησε...αλλωστε μην ξεχνας, οπως μονη σου λες συνηθως οι ανθρωποι που ζηλευουν ειναι εκεινοι που ειτε ποτε δεν εχουν δει τον κοπο τους να αποδιδει ειτε δεν εχουν ακουσει εναν καλο λογο...

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφο
Φιλάκια ...