4 Ιουλ 2011

Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Κοιτώντας σε στα μάτια, έτσι ξαφνικά, πίστεψα και έπεισα την καρδιά μου ότι υπάρχουν επίγειοι άγγελοι που φέρνουν στον κόσμο σωτηρία υπομένοντας τον πόνο.
Τίποτα δεν ανήκει στο χέρι το δικό μας, ποιός άνθρωπος θα μπει μέσα στην ζωή μας και σαν παραμύθι θα την κάνει μόνο να φαντάζει.Ποιος κύκλος κλείνει και παίρνει στην δίνη του ανθρώπους σαν ανεμοστρόβιλους, φέρνοντας σαν άνεμο αλλαγής κάποιον καινούργιο, κάτι να σου φέρει, για να σου μείνει ως δώρο αλλαγής.

Γνώρισα μέσα από εσένα ένα παιδί κάποιου Ανώτερου Θεού που με γέμισε αισιοδοξία, αγάπη, φως, ελπίδα και με ενέπνευσε ξανά στον εαυτό μου να πιστέψω.
Είχα χρόνια να το σκεφτώ, μέσα μου να το ομολογήσω πως έπρεπε την αξία της ψυχής μου σε άλλους καθρέφτες να κοιτάζω.Χωρίς καθόλου ρωγμές να καθρεφτίζονται κομμάτια μου.Βρήκα το είδωλό σου και ένιωσα πως πάλι απ'την ζωή που έβγαινα, πάλι να ξαναμπαίνω.Σε ευχαριστώ για όλα όσα με δίδαξες, χωρίς τίποτα να πεις.Αιώνια θα σε ευγνωμονώ!!!

Liz Plott be always bright and blessed!!!

3 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα!!
Ποιά είναι η κοπελίτσα/ κοπελάρα που της χρωστάς ευγνωμοσύνη;

Aurangel είπε...

@Hfaistiwnas
Καλως τον.Σου έχει τύχει να γνωρίζεις κάποιον χρόνια με το που τον αντικρίζεις μία στιγμή;Η γλυκιά νεραιδουλα, ελίζαμπεθ ήρθε στην ζωή μου, μόλις την προηγούμενη τετάρτη για να μου διδάξει πολλά χωρίς να κάνει τίποτα.Πολλές φορές περιμένουμε από τους άλλους να μας δώσουν τα πάντα για να νιώθουμε ευγνωμοσύνη που τους έχουμε στην ζωή μας.Μου δίδαξε ακριβώς το αντίθετο. Πως η παρουσία των άλλων όπως και η δική μας είναι ένα δώρο τυλιγμένο που αν αφεθείς να το ανοίξεις ή και πάλι να το κοιτάζεις μόνο,είσαι ήδη τυχερός και ευλογημένος.Ένιωθα χρόνια χαμένη, να ψάχνω τον εαυτό μου σε λάθος φιλίες με ορόσημο ένα απλό χαμόγελο στα χείλη.Δεν ανίχνευα ποτέ αν ήταν πονηρό ή όχι.Τώρα είδα βλέμματα να χαμογελούν και να στέλνουν ελπίδες πως αυτό που κοιτάζουν είναι μία ηλιαχτίδα φωτός που αρκούνταν να βλέπει μόνο το σκοτάδι.
Μακάρι να σου τύχει.Στο εύχομαι ολόψυχα.Να έχεις απέναντι σου έναν άνθρωπο, μία ψυχή με τόσα χαρίσματα και να αντιλαμβάνεσαι, ότι είσαι αυτό που θαυμάζεις.Σπασμένα κομμάτια καθρέφτη που έβλεπαν μόνο πληγές, κολλήθηκαν.Και πάλι αντανακλούν φως, αγάπη, καλοσύνη και μένουν μακρυά από τα χέρια που κρατάνε όπλα για να τον σπάσουνε.Καμμία σφαίρα ως λέξη, προσβολή δεν θα μπορεί να τον διαπεράσει.
Angel kiss

Hfaistiwnas είπε...

Μπράβο στη Ελισάβετ λοιπόν! :)