13 Σεπ 2012

Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ



Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ 
ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ!

5 σχόλια:

Aurangel είπε...

Αυτή σκέψη πάντα με βασάνιζε!
Αν έχανα την μνήμη μου, την μόνη ευκαιρία να θυμήθώ ποια είμαι.Να ανιχνεύσω την ταυτότητα της φύσης μου, σε ποιανου το βλέμμα θα με γνώριζα;

Όχι, όχι το βλέμμα των ματιών!
Μόνο από το βλέμμα της καρδιάς θα με αναγνώριζα!
θα έφτανα σε εμένα!!!!

(υπέροχη η ταινία. Δείτε την με όλες τις αισθήσεις. Η όραση σφάλλει συχνά!!!!)

Negma είπε...

OK... Τσίμπησα! Τσίμπησα χοντρά!!!
Θα το ψάξω οπωσδήποτε.

Και μια και μου το θύμησες...
Αν δεν το έχεις, δες αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=lnSgSe2GzDc

(από τη Βικιπαίδεια:
Ο Τζόελ, συντετριμένος που η κοπέλα του, Κλεμεντίν, έσβησε τη σχέση τους από το μυαλό της, αποφασίζει να κάνει το ίδιο. Καθώς βλέπει τις αναμνήσεις του να διαγράφονται, συνειδητοποιεί ότι την αγαπάει ακόμα και ότι μπορεί να είναι αργά για να διορθώσει το λάθος του. Η ταινία χρησιμοποιεί στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, αφήγησης και σουρεαλισμού για να εξερευνήσει τη φύση της μνήμης και του έρωτα. Πρωταγωνιστούν ο Τζιμ Κάρεϊ και η Κέιτ Γουίνσλετ. Μαζί τους εμφανίζονται οι Κίρστεν Ντανστ, Μαρκ Ράφαλο, Τομ Γουίλκινσον και Ελάιζα Γουντ.
Ο τίτλος της ταινίας προέρχεται από το ποίημα του Αλεξάντερ Πόουπ "Eloisa to Abelard" που αναφέρεται σε μία τραγική ιστορία αγάπης, όπου η ηρωίδα βρίσκει παρηγοριά μόνο όταν καταφέρνει να ξεχάσει τον αγαπημένο της.
Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 19 Μαρτίου 2004. Έλαβε διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς με αρκετούς να τη θεωρούν ως μία από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας και αποδείχτηκε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία αποφέροντας 72,2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Βραβεύτηκε με Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου και έλαβε υποψηφιότητα στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Γουίνσλετ.)

Hfaistiwnas είπε...

Θα τη βρω!!!
Καλό βράδυ!

Aurangel είπε...

@negma κοριτσαρα μου καλησπερα.χαιρομαι πολυ που τσιμπησες.επαθα την πλακα μου νε τη ταινια.με συγκινησε οσο το ημερολογιο που θα ειναι η επονενη αναρτηση λογω του αλτσχαιμερ στις 21/9.την ταινια που περιεγραψες δε, την εχω δει και αποθεωσα τον τζιμ καρευ ως ηθοποιο.περασε τις εξετασεις στη καρδια μου.φιλια γλυκα αστερενια μου.

Aurangel είπε...

@ηφαιστειωνας τελειαααααααα λοιπον.ανυπομονω για σχολια αγορινα.φιλιαααα πολλα.