24 Νοε 2009

ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕ......




Σε αυτή την ζωή όσο και να προσπαθούμε να το αποφύγουμε ή να μην θέλουμε να το αποδεχτούμε είμαστε προσκολλημένοι στην ύλη. Ας μην ανατρέχουμε μόνο στα χρήματα, μιας και αναφέρομαι στις συνήθειές μας που δεν μας βγάζουν από την βολή μας, τα υλικά αγαθά,και φυσικά τα συναισθήματα!

Υπάρχουν πνευματικοί άνθρωποι ανάμεσα μας, όσοι δηλαδή προάγουν το ανώτερο καλό της ψυχής τους, όσοι έχουν πολλές ευαισθησίες και σέβονται το κάθε ζωντανό πλάσμα που ζει ανάμεσά τους. Όσοι είναι υπεράνω υλικών φιλοδοξιών και δεν διακατέχονται από εφήμερα συναισθήματα όπως φιλαργυρία, απληστία, ειρωνία και εκδίκηση.

Όλοι μας όμως ενάρετοι και μη, φιλόδοξοι ή ορθολογιστές, ανήσυχα πνεύματα ή εφυσηχασμένοι, καλλιτέχνες ή ανθρωπιστές, ακούμε την ίδια φωνή μέσα στα αυτιά μας μπροστά στην άγνοια ή στον κίνδυνο. Μια φωνή που ξέρει πάντα την αλήθεια ανάμεσα στα τόσα ψέμματα. 'Εχουμε όλοι μας διαίσθηση για το ποια θα είναι η πορεία της ζωής μας λίγο πριν η ελεύθερη βούληση την διάθεσή μας παρεμβάλλει !

Χτες μου συνέβη το εξής γεγονός. Λόγω φόρτου εργασίας κατά την επιστροφή μου στο σπίτι άφησα στο γραφείο το κινητό μου κάτι το οποίο με πανικόβαλλε αρχικώς μιας και είχα σε αναμονή κάποια τηλεφωνήματα που έπρεπε να γίνουν όπως επίσης και την ρύθμιση αφύπνισης για το πρωινό ξύπνημα, όμως με χαλάρωσε στην πορεία γιατί σκέφτηκα ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και έτσι θα έπρεπε να αλλάξω τις συνήθειές μου για λίγο και να χαλαρώσω δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πνεύμα και όχι στην βολή και στην πολυτέλεια μιας υλικής ανάγκης. Είχα την ελεύθερη βούληση να επιστρέψω και να το πάρω! Θα ήταν άδικος κόπος όμως αφού δεν θα υπάκουγα σε μια ανώτερη ανάγκη για προστασία και αφύπνιση.

Αφέθηκα λοιπόν......

Το τί θα μπορούσε να είχε συμβεί αν έκανα αναστροφή στην πορεία μου δεν είμαι σε θέση να το διαχειριστώ ή να το εξηγήσω.
Αυτό που διασφάλισα με την πράξη μου ήταν να ηρεμήσω, να χαλαρώσω, να συλλογιστώ, να αποφασίσω, να διαβάσω το βιβλίο της αρεσκείας μου, άκουσα μουσική, ότι θα έκανα σε μια συνηθισμένη μέρα θα μπορούσε κάποιος να πάρει τον λόγο και να απαντήσει. Και πως θα ξύπναγα το πρωί μιας και όλως τυχαίως λησμόνησα να υπενθυμίσω σε κάποιον να με ξυπνήσει;

Εμπιστεύτηκα λοιπόν.......

Κατά καιρούς, πριν από ένα σημαντικό ραντεβού ή μια ανειλημμένη πρωινή υποχρέωση είχα την τιμή αν όχι την χαρά να αναλάβει τον ρόλο της αφύπνισης μια οντότητα που υπάρχει μέσα στην ψυχή μου,εφ'όσον το έχω ζητήσει υποσυνείδητα με κάποιο τρόπο. Είναι το ανώτερο αγγελικό μου κομμάτι και είμαι ένα μικρό κύτταρο από το μεγαλείο αυτής της οντότητας. Ο δρόμος της ψυχής μου και το φωτεινό της έργο είναι απλά ένα μικρό μονοπάτι στην αφύπνιση του Όλου της δικής του αρμοδιότητας και θεικής αποστολής.
Αναφέρομαι στην υπαρξη του Ανώτερου Εαυτού, της ψυχής μου. Κάθε φορά που ακούω την φωνή του, δεν είμαι πια πότε η ίδια. Κάτι έχει αλλάξει! Προς το καλύτερο.

"Ξυπνησέ με"........ του ζήτησα. "Αύριο νωρίς, σε μια καινούργια μέρα,να φέρω εις πέρας την όποια αποστολή μου", και απλά έκλεισα ήρεμη και παραδομένη τα βλέφαρά μου.
Στις 8 το πρωί ήμουν ήδη όρθια και έχοντας ευγνωμοσύνη για όλη την προσπάθεια.

Όι άγγελοι δεν είναι άνθρωποι. Δεν χρειάζονται χάρες και υποσχέσεις. Ένα μόνο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας είναι υπεραρκετό.

Σε μια μέρα χαλαρή, χωρίς πολλές υποχρεώσεις για να κοιμηθείτε με ένταση και να ξυπνήσετε με άγχος και ανασφάλεια, απλά ζητήστε το σε Εκείνον.

Ακούμπήστε το κέντρο της καρδιάς σας, και απλά εκφράστε Του αυτό που θέλετε. Αυτό που έχετε ανάγκη. Θα σας ακούσει. Αρκεί να το πιστεύετε, αρκεί να μην διστάσετε τα λόγια της προσωπικότητάς σας να ξεχάσετε.
Ζητήστε το....

Ανώτερε φύλακα της ψυχής μου, ξύπνησέ με.....

10 σχόλια:

ifigenia είπε...

έτσι είναι, οι άγγελοι μας είναι πάντα κάπου κοντά, εμείς όμως μονίμως απασχολημένοι και χαμένοι στις δικές μας υποχρεώσεις για να τους δώσουμε σημασία.

Aurangel είπε...

@ifigenia
Wellcome here honey....
Οι άγγελοι είναι και θα βρίσκονται πάντα δίπλα μας όταν τους έχουμε ανάγκη. Αρκεί απλά να το ζητήσουμε.......

Να περνάς για βόλτα!!!!

ifigenia είπε...

Τα μυθιστορήματα αγάπης κρύβουν πολλές προσδοκίες, όπως και ο ίδιος ο έρωτας. Όπως και η ίδια η ζωή!
Ποιό το νόημα αν δεν ονειρεύεσαι????

Ευχαριστώ για το σχόλιο σου...
Θα περνάω συχνά!!

Καλή συνέχεια.

(Υ.Γ: ο δικός μου άγγελος με προσέχει ακόμα κι όταν δεν το ζητάω..Ξέρει μόνος του πότε θα παρέμβει.Άγγελος ειναι!)

Aurangel είπε...

@ifigenia
To Chat μεταξύ μας καλά κρατεί.
Καρδιά μου μπορώ να διορθώσω κατι στο χωρίο που μόλις κατέθεσες!!!!

Οι άγγελοι δεν επεμβαίνουν ποτέ μα ποτέ χωρίς την ελεύθερη βούληση κάποιου ανθρώπου! Εκτός αν υπάρχει κίνδυνος να χάσει κάποιος την ζωή του και να τεθεί εκτός θεικού σχεδίου!!!!
Δυστυχώς μόνο οι άνθρωποι επεμβαίνουν συστηματικά στις ζωές των άλλων για να αποσπάσουν αυτό που θέλουν.
Έτσι ξεκινάει το φαινόμενο της μαγείας.

Πάντα να ζητάς βοήθεια και καθοδήγηση απο τον Ανώτερο Εαυτό σου και θα την έχεις την βοήθειά του. Μόνο όταν ζητάς, λαμβάνεις!!!Είναι η τέλεια θεική ισορροπία σε πράγματα και καταστάσεις.
Καλό απόγευμα!!!!

BUTTERFLY είπε...

Καλησπερα!
Μπηκα στο μπλογκ σου, αφου πρωτα ειχα απαντησει στο σχολιο σου...
Κακως! Γιατι απο οσο βλεπω ουτε κι εσυ καταφερνεις να συγκρατησεις την ευαισθησια σου, ουτε να αποκρυψεις το τρωτο και ευαλωτο της φυσης σου! Θα μου πεις τωρα...Αγγελος της αυρας εσυ, Πεταλουδα εγω...ειμαστε κι οι δυο πλασματα αλαφροϊσκιωτα, ψυχες περιπλανωμενες...λογικο να συναντιουνται καπου οι ευαισθησιες μας! Θα τα λεμε!

Aurangel είπε...

@BUTTERFLY
Χαίρομαι πολύ που πέρασες από το αγγελικό μου κατώφλι!!!
Οι ευαισθησίες στην ζωή είναι για όσους και αν τις έχουν ανάγκη!!!
Έχω πληγωθεί όταν τις δείχνω σε λάθος άτομα και όταν τις αποκρύπτω ηθελημμένα από τα σωστά!!!!
Γι'αυτό κοντά μας υπάρχουν οι Ανώτεροι Εαυτοί και οι άγγελοι για να λαμβάνουμε επουράνια καθοδήγηση!!!!
Να περνάς λοιπόν καρδούλα!!
Φιλιά πολλά!

Σταλαγματιά είπε...

Τα λόγια σου, η μουσική, οι εικόνες που άρχισαν να ξεπροβάλλουν εμπρός μου, όλα ένα κουβάρι, σαν γαϊτανάκι των αναμνήσεων μου!!

Σ ευχαριστώ γιαυτό!!

Ιάκωβος είπε...

το θέμα είναι να βλέπεις όχι μόνο με τα μάτια...
www.alexiptoto.net (Αλεξήπτωτο - Διαδικτυακό Περιοδικό Λόγου και Τέχνης) - Αν θέλεις, περνάς μια βόλτα..

Aurangel είπε...

@Σταλαγματιά
Καλώς το κοριτσάκι.
Χαίρομαι πολύ για αυτά που κατέθεσες εδώ!!!!
Από σένα εξαρτάται λοιπόν!Να περνάς από εδώ για να σου φτιάχνει η διάθεση!
Angel kiss

Aurangel είπε...

@Ιάκωβος
Καλωσήρθες εδώ.
Πότέ δεν έβλεπα μόνο με τα μάτια. Δεν αντιλαμβάνεσαι καλά έτσι την πραγματικότητα.
Βλέπω, με όλες τις αισθήσεις μου.
Σ'ευχαριστώ πολύ που πέρασες από εδώ!
Καλή εβδομάδα να έχεις.
Angel kiss