26 Αυγ 2010

THE MIRACLE OF LOVE



Μια μητέρα από την Αυστραλία με μια μόνο αγκαλιά κατάφερε να επαναφέρει το μωρό της στη ζωή λίγε ώρες μετά τα σκληρά λόγια των γιατρών. Η μητέρα γέννησε δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι μετά από είκοσι λεπτά κατάφερε να αναπνεύσει, ενώ για το αγόρι οι γιατροί είπαν ότι δεν έχει καμία ελπίδα να ζήσει. Τότε η μητέρα πήρε στην αγκαλιά το άψυχο σωματάκι του και άρχισε να το χαϊδεύει και με δάκρια στα μάτια να το σφίγγει στην αγκαλιά της. Λεπτό δεν έλειψε από κοντά της, ο σύζυγος, που και εκείνος ένιωθε το πόνο της γυναίκας του. Και οι δύο τους χάιδευαν το άτυχο παιδί τους λέγοντας του το τελευταίο αντίο, ώσπου ξαφνικά μετά από δύο ώρες βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Το μωρό άρχισε να δείχνει τα πρώτα σημάδια ζωής και στη συνέχεια άνοιξε τα ματάκια του. Η μητέρα περιέγραψε το δράμα που πέρασε στο νοσοκομείο λέγοντας: '' Οι γιατροί με ρώτησαν μετά τη γέννα εαν είχα διαλέξει κάποιο όνομα για το γιο μου-. Jamie τους απάντησα και τότε μου είπαν ότι- ο Jamie δεν τα κατάφερε. Ήταν το πιο απαίσιο συναίσθημα που έχω νιώσει. Ξετύλιξα τον γιο μου από την κουβέρτα και τον κράτησα στην αγκαλιά μου. Τα μικροσκοπικά του χεράκια δεν αντιδρούσαν''. Αυτά ήταν τα λόγια της μητέρας περιγράφοντας τις δύσκολες ώρες λίγο πριν αναστηθεί το παιδί της.



Η Αγάπη μόνο θαύματα μπορεί να φέρει στην ζωή μας!Ας ανοίξουμε τον λωτό της καρδιάς μας σ'αυτά!

Αναδημοσίευση της είδησης από :Tlife

9 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

πωπωπω είναι τρομερό αλήθεια.. :):)

BUTTERFLY είπε...

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!!!!
Ας ειναι καλα! Και ας γινουν παραδειγμα για ολους μας αυτες οι ιστοριες! Γιατι ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!! Αρκει να το θες πολυ και να το πιστευεις!
Καλημερα! Πολυ χαμογελαστη!!!!

~reflection~ είπε...

Όπως το αναφερει η γραμμή των σχολίων σου: ΜΑΓΕΥΤΗΚΑ...
ό,τι καλυτερο διαβασα σήμερα...

Σ'ευχαριστω...

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά απίστευτο!!! Σίγουρα θαύματα γίνονται!!!

Aurangel είπε...

@Hfaistiwnas
Καλό Φθινόπωρο από καρδιάς καλέ μου!
Είναι ένα θαύμα!Σ'ευχαριστώ που πέρασες!

Aurangel είπε...

@BUTTERFLY

Σ'εναν κόσμο γεμάτο φθόνο και δυσπιστία ας είναι αυτή η ιστορία μια ανάσα ζωής και αισιοδοξίας!
Σ'ευχαριστώ πολύ που πέρασες!

Aurangel είπε...

@kakia_p
Καλώς το κορίτσι το γλυκό!

Εγώ σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Φιλιά Αγγελικά.

Aurangel είπε...

@Ntina xD
Σε καλωσορίζω εδώ καλή μου!
Τα θαύματα υπάρχουν παντού.Ξεκινάνε από μέσα μας και απλώνονται γύρω μας!
Καλό Φθινόπωρο να έχεις.
Πολλά φιλιά!

maria gouma είπε...

χαρηκα πολυ που 'βρεθηκαμε' σημερα! επελεξα την συγκεκριμενη αναρτηση να αφησω το σχολιο μου γιατι πιστευω πολυ στην αγαπη και στα θαυματα που μπορει να κανει!μου αρεσει το ιστολογιο σου, μου αρεσει η σκεψη σου και οπως γραφεις! δηλωνω fans σου!! :-)