16 Νοε 2010

SERENDIPITY!!!


Ύστερα από ένα εύλογο διάστημα που συνειδητοποίησα την φύση των ενεργειακών ενώσεων που έχω με πολλούς ανθρώπους,βλέποντας τους κύκλους μαζί τους μοιραία να κλείνουν και άλλους στα άξαφνα να ανοίγουν ενώ δεν το περίμενα ανέκτησα περισσότερη γνώση για την αληθινή μου ταυτότητα-ότι έλκω, είμαι και ότι διώχνω, έγινα- απέκτησα το θάρρος να ξεκινήσω το παρακάτω παιχνίδι:
Οι όροι είναι οι εξής:
Πάρτε στα χέρια σας ένα βιβλίο που θα θέλατε να χαρίσετε είτε γιατί σας συγκίνησε το περιεχόμενό του και βαθμιαία σας άλλαξε την ζωή ή την γνώση που σας γνωστοποίησε θέλετε να την μοιραστείτε με κάποιον και γράφτε απλά το ονοματεπώνυμό σας-και μόνο αυτό-στην πρώτη λευκή σελίδα του.Δώστε το εκείνη την στιγμή σε κάποιον που είναι κοντά σας ή μόλις δείτε κάποιον γνωστό σας σε ένα οικείο περιβάλλον και ζητήστε του να το διαβάσει και εκείνος και ως αντάλλαγμα ζητήστε του μόνο 5ευρώ(η γνώση πρέπει να εκτιμάται κατά κάποιο τρόπο) και ζητήστε του να κάνει το ίδιο με κάποιον γνωστό του με ανταλλαγή του ίδιου ποσού αφού το διαβάσει πρώτα το βιβλίο που δίνει είτε είναι το καινούργιο,είτε το δικό σου.Η ροή του παιχνιδιού πρέπει να ξεκινήσει από εσάς και να καταλήξει σε εσάς,αν όλα πάνε καλά!Σκοπός είναι η συνειδητοποίηση της γνώσης που ανακτάται και όχι η αισχροκέρδεια.
Κάθε φορά που δανείζετε και δανείζεστε ένα βιβλίο θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα σας στην πρώτη σελίδα κάτω από το όνομα του τελευταίου ανθρώπου που το διάβασε.Δεν είναι εφικτό να υπάρχει μόνο το δικό σου όνομα!
Τα 5 ευρώ που πήρατε θα τα δώσετε και εσείς με την σειρά σας ως ανταλλαγή κάποιου άλλου βιβλίου και ποτέ δεν θα σας λείψουν.Ο κύκλος της ενέργειας των χρημάτων πρέπει να είναι σε ισορροπία όπως και οι αρετές και οι γνώσεις που μεταδίδετε και λαμβάνετε στα κοινωνικά σας σύνολα.
`Όταν δίνετε παραπάνω χρήματα απ'όσα λαμβάνετε, εκτιμήστε την φύση των ανθρώπων που συναναστρέφεστε.Σύμφωνα με τους κανόνες όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι μένουν με 5 ευρώ δίνοντας ένα βιβλίο που είναι και ο τελικός σας στόχος.Δεν είναι ανάγκη να συμβαίνει κάθε μέρα.Έστω και μία φορά είναι αρκετή.Αν κάποιος στα άξαφνα σας φέρει ένα βιβλίο και σας ζητήσει το ποσό των 5 ευρώ θα ξέρετε πως κάνει το ίδιο με εσάς.
Αν σας επιστραφεί πίσω το βιβλίο που δώσατε πρώτος,σφραγίστε την σελίδα με την λίστα των ονομάτων και κρατήστε το.Ίσως και να σημαίνει ότι ο κύκλος των ανθρώπων γύρω σας είναι τόσος όσος χρειάζεστε!Δίκη σας είναι η βούληση αν θέλετε να μεγαλώσει ή έτσι να παραμείνει.Σε κάθε περίπτωση όμως έχετε ανταλλάξει ίση γνώση και ενέργεια με όση λάβατε.
`Εάν δεν σας επιστραφεί ποτέ το βιβλίο ίσως και να σημαίνει ότι ο κύκλος όλο και μεγαλώνει και πρέπει να είστε υπερήφανοι για όσα δίνετε και προσφέρετε στο Όλον!Έχουν κάποιον αποδέκτη.Αναρωτηθείτε για μία στιγμή πόσες αλήθειες μεταδίδετε στην διάρκεια της ζωής σας,γυρίζουν ανά τον κόσμο,φιλτράρονται και μεταδίδονται και σε άλλους.
Δεν είναι αναγκαίο πάντα να έχουμε τον τελευταίο λόγο στα ίδια μας τα λόγια.Ας αφεθούμε στην ροή των πράξεων μας.
Το αποτέλεσμα είναι θαύμα για τους ίδιους μας τους εαυτούς!Πολλές εκπλήξεις θα σας περιμένουν!Είτε συγκεντρώσετε ελάχιστα βιβλία είτε κανένα,θα έχετε πάντα το ίδιο "εισιτήριο"στα χέρια σας.Την γνώση της αξίας σας.
Θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων αν επιστρέφατε κάποτε και αφήνατε ένα σχόλιο εδώ,κάτω από την ανάρτηση,αν λάβατε κάποια στιγμή πίσω το βιβλίο που με χαρά προσφέρατε!
Η γνώση είναι αγάπη,προσφέρει ευχαρίστηση και πάντοτε επιστρέφει στο πλήρωμα του χρόνου.Ζητάει μία διέξοδο από το είναι σας.Κάποιο άλλο είναι, θα κλείσει τον κύκλο,θα συμπληρώσει το παζλ,θα την επεκτείνει βήματα παρακάτω και αυτό δεν ανταλάσσεται.Απλά αναδρομικά αξιολογείται στης ψυχής το αιώνιο κυκλικό ταξίδι!
Καλή αρχή...
Καλή επιτυχία!!!

5 σχόλια:

Aurangel είπε...

Στο εν λόγω παιχνίδι δεν υπάρχει χαμένος!

..........υπάρχει μόνο νικητής!

Hfaistiwnas είπε...

Είναι λίγο δύσκολο, μιας που δεν διαβάζουν όλοι.. και δεν αρκεί απλά να περιφέρεται το βιβλίο..

Aurangel είπε...

@Hfaistiwnas
Ποιός είπε ότι είναι εύκολο αγαπημένε μου;
Ξέρεις όμως το παιχνίδι,ξέρεις και τους όρους του!Εσύ αποφασίζεις.
Όταν ξεκινάς να δώσεις,να προσφέρεις γνώση σε κάποιον δεν προεξοφλείς το αποτέλεσμα,απλά αφήνεσαι στην ροή και όπου σε βγάλει.
Σύμφνα με το Ημερολόγιο των Μάγιας,διανύουμε μία χρονιά ροής!για να δούμε τι θα μας φέρει η εμπιστοσύνη στο Κοσμικό Πλάνο του Σύμπαντος!
φιλιά πολλά!

BUTTERFLY είπε...

Ακουγεται πολυ καλο! Πειραζει αν αντι γαι 5 ευρω ζητησω ενα λουλουδι; Δεν θελω να ευτελιζω τη γνωση με χρηματικα ανταλλαγματα...

Aurangel είπε...

@BUTTERFLY
Χαίρομαι που σου αρέσει.Τα χρήματα συμβολίζουν μία ροή της ενέργειας!Γι'αυτό ανέφερα αυτό το συμβολικό ποσό!Όλοι μπορούν να το δώσουν!
Αν θες λουλούδι,δώσε αυτό.
Υπάρχει όμως η περίπτωση να μην λάβεις στο μέλλον κάτι ανάλογο από κάποιον που θα σου επιστρέψει το βιβλίο.
Για άλλους είναι υπεραρκετό και για άλλους τόσο λίγο.
Μαθητεία κρύβεται πίσω από την ανταλλαγή και όχι σύμβολα επί της ουσίας.
Σκέψου το!
Καλή αρχή άμα το ξεκινήσεις!
φιλιά γλυκά!