26 Οκτ 2011

THE PURSUIT OF HAPPINESS


Άραγε χρειάζεται να συλλαβίζουμε την ύπαρξη της ευτυχίας στην ζωή μας, ή απλά να την αφήνουμε σαν αύρα να αναδύεται σε όλο μας το είναι;
Ας είναι η κάθε έκφραση μας το άλλοθι της παρουσίας της, αντί να βρίσκουμε πρόχειρες λέξεις να την πλαισιώνουμε.

3 σχόλια:

Aurangel είπε...

Ελπίζω το εν λόγω σχόλιο να σας αφήνει παγερά αδιάφορους. Μα και αν σας αφορά, να μην το αγνοήσετε.
Πάει καιρός που έμαθα να διαφημίζω το κάθε λεπτό της ευτυχίας μου στους γύρω μου. Σαν από μηχανής Θέος, η ατυχία των δικών τους επιλογών με κυνηγούσε. Ήταν εμπόδιο στην δική μου.
Ένιωθα βρεγμένη από ένα σύννεφο που έριχνε πάνω μου βροχή απειλώντας όποια ακτίνα του δικού μου ήλιου, που ήθελε να με φωτίσει, ως αρχείο ύπαρξης, ως πλάνο συνειδητότητας μέσα στο κόσμο.
Αν είστε ευτυχισμένοι, γιατί το αξίζετε πάνω από όλα, μην το μαρτυράτε.Αν όμως το εκπέμπετε μην εμποδίσετε το καθρέφτισμά της ευτυχίας. Όποιος την δει, πάνω σας να ανατέλλει, θα ήταν καλύτερα να ψάξει μέσα του γιατί η σπίθα της ευτυχίας έχει ήδη δύσει και να μην κρίνει με το βλέμμα του όποιον κατάφερε να ανέβει στον βώμο της και πάνω του,να μείνει καθισμένος για αρκετό διάστημα.
Να θυμόμαστε μονάχα πως το νόημα της ευτυχίας δεν κάνει διακρίσεις. Κρύβεται πίσω από την αξία κάθε ψυχής που μάχεται για να την έλξει. Δεν κρατάει στιγμές μα αιώνια. Κρύβεται πίσω από προσευχές.Ας μάθουμε να ψελλίζουμε τις λέξεις που πάνω μας οι ίδιοι σαν ρούχο την φοράμε.
Σσσσσσσσσσσσ.....

Hfaistiwnas είπε...

Προσωπικά στην ευτυχία μου, εχω μόνιμο γέλιο.. βγαίνει από μέσα μου.. δεν μπορώ την μίρλα..

Aurangel είπε...

@Hfaistiwnas

Συνέχισε έτσι....
χρόνια πολλά λόγω της ημέρας αγοράκι μου.

Angel kiss