7 Ιαν 2008

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ GORDON SMITH

Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος,
Αυτός ο ξεχωριστός διάμεσος (μέντιουμ), αυτή η χαρισματική προσωπικότητα, επισκέφτηκε την χώρα μας μέσα στο 2007 και βοήθησε πολλούς ανθρώπους να ξεπεράσουν κατά ένα μεγάλο μέρος την θλίψη τους από το θάνατο των αγαπημένων τους προσώπων αφού με την ενορατική του ικανότητα να επικοινωνεί με «την απέναντι όχθη» τον κόσμο των πνευμάτων, έχει θέσει ως αποστολή της ζωής του να βεβαιώνει ότι οι άνθρωποι που έφυγαν από αυτή την διάσταση, είναι καλά, η ψυχή τους είναι έρημη, γαλήνια και θέλουν να τους θυμούνται με χαμόγελο και όχι με δάκρυα στα μάτια αφού η ψυχή τους ζει όπως θα πρέπει να ζουν και οι αναμνήσεις τους.
Μέσω του Gordon Smith, έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα, να τους στείλουν κάποιο μήνυμα, μια είδηση και να τους διαβιβάσουν ότι τους προστατεύουν , τους καθοδηγούν με πολλά σημάδια και τους αγαπούν.
Σε αυτό το σημείο είναι καιρός να παραθέσω κάποιες πληροφορίες για τον Gordon Smith για την ζωή και το έργο του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σκωτία. Τα τελευταία χρόνια ζεί και εργάζεται στην Μ.Βρετανία σαν κομμωτής. Από μικρή ηλικία αγαπούσε ότι είχε σχέση με θέματα όπως Μετενσάρκωση, Κάρμα, έκτη αίσθηση κλ.π κάτι που προφανώς ενίσχυσε την πίστη του αλλά και το χάρισμά του ως διάμεσος. Τις πρώτες ενδείξεις αυτού, τις συνειδητοποίησε σε μικρή ηλικία, περίπου 6 ετών όταν άρχισε να βλέπει όνειρα και να οραματίζεται ανθρώπους γνωστούς που έφυγαν από την ζωή.
Συγκλονισμένος από αυτά τα όνειρα αλλά και τα μηνύματα τους, τα διηγούνταν με λαχτάρα στην μητέρα του όπου εκείνη τον επίπληττε ότι δεν θέλει να μαθαίνει καμία πληροφορία και έτσι κλείστηκε στον εαυτό του.
Ευτυχώς αυτό το κανάλι της επικοινωνίας με τον κόσμο των πνευμάτων παρέμεινε ανοιχτό.
Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησε οτί το συγκεκριμένο κανάλι ενεργοποιείται μόλις έρθει σε επαφή με κάποιον άνθρωπο που έχει βιώσει μια απώλεια και όχι καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας όπως πολλοί φαντάζονται.
Κατά την διάρκεια παραμονής του στην χώρα μας ήταν προσκεκλημένος σε 2 εκπομπές.

Στην πρώτη όπου έγινε συζήτηση γύρω από το όνομά του, επικοινώνησε το πνεύμα ενός μικρού παιδιού όπου τραβήχτηκε από μια παρέα χωρίς την βούλησή του και βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια ανθρώπων που τον πέταξαν στο νερό και ζητάει από την μαμά του να ηρεμήσει και να αποδοθεί δικαιοσύνη, το όνομα του αδικοχαμένου Άλεξ αναφέρθηκε από τους καλεσμένους σαν μια πιθανή εξήγηση της κατάστασης.
Το παιδάκι μέσω του Gordon Smith προσπάθησε να δώσει συντεταγμένες στο να βρεθεί η σωρός του αλλά ο παρουσιαστής διέκοψε την εκπομπή ύστερα από παρεμβάσεις που δέχτηκε από επιστήμονες, ψυχολόγους και άλλους αρμόδιους που νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να παίζουν με τις τραγικές καταστάσεις και να μην θέλουν να ανακατεύονται τρίτα πρόσωπα στο έργο της αστυνομίας.


Στην δεύτερη εκπομπή ήρθα αντιμέτωπη με μια τραγική κατάσταση που ήξερα και έτσι σιγουρεύτηκα για τις λεπτομέρειες που αποκάλυπτε ο Gordon Smith κατά την διάρκεια της εκπομπής.(Είναι σύνηθες, με το να μην πειστείς από τα γεγονότα εκ πρώτης αφού ανάμεσά μας υπάρχουν πολλοί απατεώνες και τσαρλατάνοι που επιζητούν την δημοσιότητα και το γρήγορο κέρδος δίνοντας φρούδες ελπίδες στα ανυποψίαστα μάτια των θεατών).
Το παρακάτω παράδειγμα το αναφέρω ενδεικτικά μιας και ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους που έχει συναντήσει ο Gordon Smith, έτυχε να παρευρεθεί και ένα ζευγάρι που το γνωρίζουμε οικογενειακώς να είναι καλεσμένο στην εκπομπή (εντελώς τυχαία αφού ένας φίλος τους είχε δώσει την ανάλογη πρόσκληση αφού αρνήθηκε να παρευρεθεί εκείνος).τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Και η εκπομπή ξεκινάει.
Ο Κύριος Μ. και η κυρία Σ. κάθονται στα πρώτα καθίσματα του πλατώ όταν τους καλωσορίζει η παρουσιάστρια της εκπομπής .
Ο Gordon Smith βρίσκεται απομονομένος σ’ένα δωμάτιο για να μην έρθει σε επαφή με τους θεατές πριν την έναρξη της εκπομπής .(έτσι αποφεύγονται τα κακεντρεχή σχόλια ότι τα μέντιουμ είναι προετοιμασμένο, από τον κόσμο που παρακολουθεί).
Μετά από την συγκατάθεση της παρουσιάστριας, ο Gordon Smith εισέρχεται στο πλατώ, αφού τον καλωσορίζει, εκείνος αναλαμβάνει δράση.
Πλησιάζει στα μπροστινά καθίσματα εκεί που κάθεται το αναφερόμενο ζευγάρι και απευθύνει μια ερώτηση.
- "Κάποιος από δω, έχασε πρόσφατα το παιδί του σε μικρή ηλικία".
Το ζευγάρι δίστασε προς στιγμή. Ο Gordon Smith επαναλαμβάνει και προσθέτει.
- Το παιδί μού λέει ότι οι γονείς του κάθονται στα μπροστινά καθίσματα".
Ο κύριος Μ. σηκώνει διστακτικά το χέρι του και παραδέχεται τον άδικο χαμό του παιδιού τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο Gordon Smith συμπληρώνει ότι τον λένε Λουκά, ότι είναι καλά και ότι δεν είναι μόνος του. Είναι μαζί με τον φίλο του τον Γιάννη, ο οποίος σύμφωνα με την αποκάλυψη της κυρίας Σ. που παραδέχεται ότι ο γιος τους την ώρα του ατυχήματος ήταν με τον φίλο του Γιάννη ο οποίος έπεσε σε κώμα και πέθανε ένα μήνα μετά από τον Λουκά ο οποίος πέθανε ακαριαία κατά την εμπλοκή.

-Το παιδί ρωτάει αν εμφανίσατε ένα φιλμ που είχε αφήσει στο τραπέζι και ρωτάει αν είναι καλά μια κοπέλα που μου λέει ότι λέγεται Μαρία.

Ο κύριος Μ. ξαφνικά ξεσπάει σε λυγμούς, και η κυρία Σ. παίρνει τον λόγο και συμπληρώνει ότι αυτό το φιλμ για το οποίο γίνεται αναφορά το έχουν εμφανίσει, και περιέχει φωτογραφίες του γιού τους από μια εκδρομή που είχε πάει με την κοπέλα αυτή η οποία ήταν η σύντροφός του για 6 χρόνια, ότι είναι καλά αλλά προσπαθεί να είναι καλύτερα. Αυτό το φιλμ περιλαμβάνει τις τελευταίες φωτογραφίες του Λουκά αφού είχε πεθάνει πριν εμφανιστεί.


Ο Gordon Smith αναφέρει:
Ο νεαρός μου λέει να φροντίζετε το σκυλί και να το αγαπάτε.
Οι γονείς κοίταξαν ο ένας τον άλλο με απορία, έτσι η παρουσιάστρια απευθύνει το λόγο μολονότι ήταν ακόμη σαστισμένη απ’ότι διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια της.
-«Έχετε σκυλί»? ρωτάει.
Το ζευγάρι απαντάει πως δεν έχουν κάποιο κατοικίδιο, αν και τώρα τελευταία, ένα σκυλί έρχεται συνεχώς στην πόρτα μας και εκείνοι το ταίζουν.
"Αλλά μάλλον πρέπει να το κρατήσουμε".

Το ενδιαφέρον στρέφεται σε κάποιο άλλο πρόσωπο και σιγα σιγά η εκπομπή βαίνει προς το τέλος της με όλους τους θεατές αλλά και τηλεθεατές άναυδους αλλά και συγκινημένους.
Ο Gordon Smith αποσύρεται για να ετοιμαστεί μιας και πρέπει να προλάβει την πτήση του για την Αγγλία.

Ο Λουκάς στις 18/12/07 κλείνει ένα χρόνο στον κόσμο των πνευμάτων, στην συνοικία των Αγγέλων, και απουσιάζει επίσης ένα χρόνο από την ζωντάνια, την χαρά του σπιτιού και της οικογένειάς του.


Ο Gordon Smith πάλι, ζεί και εργάζεται στην Μ.Βρετανία, δέχεται ανθρώπους που αναζητούν απαντήσεις και παρόμοια λύτρωση από τον θάνατο κάποιου δικού τους προσώπου, αφιλοκερδώς.


Είναι διάμεσος, συγγραφέας και τα βιβλία του καταγράφουν όλες τις ιστορίες που έζησε και του γέμισαν εμπειρίες ώστε να τις μοιραστεί μαζί μας.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Gordon Smith θα βρείτε αν επισκεφτείτε την ιστιοσελίδα του:
http://www.psychicbarber.com/
Γιατί η θλίψη και η οδύνη είναι οξύμωρα σχήματα. Ο θάνατος δεν είναι το τέλος αλλά η αφετηρία μιας άλλης ζωής!!!


Αφιερωμένο στην φίλη μου Κατερίνα Κοβούση…

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΩπππ....
Κάνω ποδαρικό στο σπίτι σου για το 2008!!!!
Μεγάλη ευθύνη αλλά και χαρά γιατί οι φίλοι λένε ότι έχω καλό ποδαρικό.
Καλή Χρονιά σου εύχομαι και ότι επιθυμήσεις, το 2008 να το φέρει στην αγκαλιά σου απλόχερα.
Τον Gordon Smith τον γνώρισα μέσα απο τις εκπομπές που αναφέρεις στην ανάρτηση σου. Μου έκαναν μεγάλη εντύπωση τα όσα αποκάλυψε στους συγγενείς νεκρών που ήταν εκεί και τάσσομαι κι εγώ υπέρ των υποστηρικτών του.Κέρδισε το ενδιαφέρον μου και νομίζω ότι απέχει μακράν απο κάθε τσαρλατάνο που παρουσιάζεται ως μέντιουμ.
Απ'οσο γνωρίζω, στο εξωτερικό, οι αστυνομικές υπηρεσίες εμπιστεύονται τέτοιους χαρισματικούς ανθρώπους και ζητούν την βοήθεια τους στη διαλεύκανση υποθέσεων δολοφονιών και εξαφανήσεων. Δεν είμαι σε θέση μετα βεβαιότητος να πω, ποιός είναι ο Gordon Smith, αλλά κρατήσουμε ανοιχτή την καρδιά και το μυαλό μας σε ότιδήποτε καινούριο,άγνωστο και μη αναγνωρίσιμο συμβαίνει γύρω μας.
Είναι ευρέως γνωστό ότι γνωρίζουμε ελάχιστα για την "απέναντι όχθη".
Ας μην κλείσουμε κανέναν δίαυλο επικοινωνίας σε κανέναν και ο καθένας απο εμάς ας κρατήσει ότι νομίζει του είναι χρήσιμο.

Φιλί γλυκό.

Negma είπε...

Άντε μπράβο Νεφέλη μου!
Θέλω να γράψω, και περιμένω να μπει άλλος πρώτος, γιατί φοβάμαι μην είμαι κατσικοπόδαρη!

(Πλάκα κάνω, Κων/να μου...)

Παρ' όλα αυτά το "μπράβο" θα το ξαναπώ στην Νεφέλη γιατί συμφωνώ στα περισσότερα απ' όσα είπε.

Από τη στιγμή που δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν υπάρχει τίποτα "εκεί έξω", δεν μπορώ να απαιτώ χειροπιαστές αποδείξεις από αυτούς που ισχυρίζονται πως "κάτι υπάρχει".

Ανοιχτή καρδιά, ανοιχτό μυαλό, ανοιχτή αγκαλιά!

Φιλούμπες!!!!!!!!!!!!!

Aurangel είπε...

@Nefeli
Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ για το ποδαρικό στο σπίτι μου!!!
Χαίρομαι που το φαινόμενο Gordon Smith είναι οικείο και σε σένα!!!
Μόλις είδα τις παραπάνω εκπομπές δεν σου κρύβω ότι ήθελα να μάθω περισσότερα, επισκέφτηκα την ιστιοσελίδα του και τώρα αλληλογραφούμε!!!
Έχω αγοράσει τα βιβλία του από το εξωτερικό και την Ελλάδα(Η απίστευτη πραγματικότητα κυκλοφορεί μεταφρασμένη)και τα cd του για πνευματική καθοδήγηση!!!
Ευελπιστώ πως το χάρισμα και το μυαλό του θα κάνουν καλό σε όλο τον κόσμο που αναζητά απαντήσεις!!!
φιλάκια πολλά

@Negma
Στελλάκι μου,
Σου το είχα πεί ότι θα ανέβαζα ένα τέτοιο θέμα και χαίρομαι που είσαι ανοιχτή σε όλο αυτό.
Γύρω στον Απρίλη θα μας επισκεφτεί και πάλι.
Θα σε ειδοποιήσω να έρθεις.
Κάποια ψυχή που αγαπάς και την σκέφτεσαι όσο τίποτ'άλλο θα θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου και θα χαρώ πολύ να είμαι εκεί και να σου κρατάω το χέρι.
Συμβουλή:H μάσκαρα δεν συνιστάται!!!
φιλάκια πολλά και σου εύχομαι πάντα να έχεις για τα πάντα,Ανοιχτή καρδιά, ανοιχτό μυαλό, ανοιχτή αγκαλιά!

Negma είπε...

Καλημέρα κουκλίνα μου!

Είδα ένα ποστ στον φίλο μου τον Σπύρο σήμερα και σε θυμήθηκα. Νομίζω πως θα σ' ενδιαφέρει.

Άμα θες να μπεις, πήγαινε από τα λινκς μου στον Lockheart.

Φιλούμπες!

Aurangel είπε...

@Negma
Καλώς την μου!!!
Το είδα κοριτσάκι μου το κείμενο!!!
Πολύ καλό.Ιδιαίτερο.
Ευχαριστώ πολύ που πέρασες και πάλι!!!
φιλούμπες.

Σπύρος είπε...

Καλημέρα και απο μένα :) Ενδιαφέρον ποστάκι :) Δεν ξέρω πόσο ευσταθει φυσικά και αν ειναι όντως η επικοινωνία με την επάναντι οχθη ορθη διότι ειχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχουν και τα λεγόμενα πεπτωκοτα (καπως ετσι) πνευματα τα οποια παρα πληροφορουν σε ενδεχόμενες επαφές. Αν βρω σχετικο βιβλίο θα στο στείλω στο mail που βλέπω αν δεν σε πειράζει:).

φιλια:)

Aurangel είπε...

@Lockheart
καλώς μου τον.
Ενδιαφέρουσα η άποψή σου!!!
Τα συγκεκριμένα περιστατικά που αναφέρω, τα είδα με τα μάτια μου.
Ο αδερφός μου, είχε πάει στην κηδεία του παιδιού και γι'αυτό πίστεψα τα λεγόμενα του Gordon.
Όσον αφορά το θάνατο, έχω διαβάσει και έχω δεί πολλά τέτοια περιστατικά.Συν τοις άλλοις είμαι και σε μια ομάδα που επικοινωνούμε με αγγέλους, εξού και το όνομα του blog μου.
Ασφαλώς και περιμένω ανάλογο mail.Γι'αυτό έχω αναρτήσει την διεύθυνσή του στο προφίλ μου.
Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ Σπυράκο μου!!!

Unknown είπε...

Καλησπέρα!!

τι ενδιαφέρουσα ανάρτηση !!

Καλά τρελάθηκα μ'αυτό που είπες..!!
είσαι σε τέτοια ομάδα;; θα πρέπει να είναι μαγευτική εμπειρία να μπορείς να επικοινωνείς με αγγέλους.... αχ θα θελα να μου πεις πολλά γι αυτο .....

σε έκανα add

περιμένω να τα πουμε

φιλάκια πολλά πολλά φιλενάδα

_Κυβέλη_

Aurangel είπε...

@Κυβέλη
Καλημέρα και καλή εβδομάδα κούκλα μου!
Συγνώμη που σου απαντάω σήμερα αλλά όλο το σαβ/κο είχα ένα επίμονο φλερτ όπου και την έβγαλα στο κρεβάτι.
Μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό.
Ένας ιός γρίππης έχει εισέλθει στον οργανισμό μου και δεν λέει να με αφήσει σε ησυχία!!!
Με ερωτεύτηκε φαίνεται.Τι να πώ.
Ας προσέλθουμε όμως στην απάντηση, στα λεγόμενά σου!!!
Χαίρομαι που σου άρεσε η ανάρτηση με τον Gordon Smith.
Δεν είναι απίστευτος???
¨Οσον αφορά την επικοινωνία με τους αγγέλους που τράβηξε την προσοχή σου, κάνε ένα link στα αγαπημένα μου και θα δείς "την πύλη των Αγγέλων".
Εκεί γίνονται πολλές δραστηριότητες με αγγέλους, πνευματικά ταξίδια και θεραπευτικές συνεδρίες υπό την καθοδηγησή της Μαρίας Ζαβού και την δική τους.Είναι πολύ έμπιστη και γειωμένη, αν αυτό αναρωτιέσαι.
Στις 17/2 έχει το α' βασικό στον χώρο.Μετά κατόπιν ραντεβού,μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ανώτερο Εαυτό σου, να σου δώσει το μηνυμά του όπως και να στον ζωγραφίσει.
Επικοινώνησε με την Μαρία, πρωινές ώρες για να συμμετέχεις αν το επιθυμείς,εκ μέρους μου(Κων/να Δήμου).Ρώτησε την επίσης αν θα ανέβει στην θεσσαλονική(αν και θα ήταν ιδανική ευκαιρία να έρθεις και να γνωριστούμε).
Γενικότερα ρίξε μια ματιά σε προηγούμενα post εδώ, για να δεις και να μάθεις τα πάντα περί αγγέλων και εμπειρίες ανθρώπων που τους καθοδήγησαν και τους έσωσαν.
Ελπίζω να κατακτήσει την καρδιά σου όλο αυτό και να μοιραζόμαστε σύντομα εμπειρίες και εντυπώσεις.
Ευχαριστώ που με έβαλες στα αγαπημένα σου.
Φιλιά πολλά