19 Σεπ 2011

ALL EYES ON ME....

Ας μην με παρεξηγήσει η λογική μου. Ας τα βρει μία στιγμή με την διαίσθηση μου.

Είναι στιγμές, που νιώθω πως δεν είμαι μόνη.


Κάποιος, από κάπου δεν γνωρίζω πως, με κοιτάζει.
Γνωρίζει κάθε μου σκέψη, σαν να πρωταγωνιστώ σε σκάκι μαύρων και άσπρων διαθέσεων, κατειλημμένα τετράγωνα από αγνώστους. Αβέβαιο αν είναι φίλοι ή έχθροι, μα εμφανίζονται ορμητικά μπροστά μου. Κάθε καλή μου σκέψη για μία πράξη ανάλογη, ορθώνει αντίπαλο μπροστά της, χωρίς καν να ξέρει τον λόγο. Έζησα χθες μία ανεξήγητη εμπειρία.  
Από καιρό είχα κανονίσει να μυηθώ και πάλι από μία ενέργεια γνώριμη-των μαθητών μου-στην συμπονετική δράση του ρέικι.
  Καθώς είχα επιβιβαστεί σε ένα ασφαλές όχημα για την μεταφορά μου-όπως ατυχώς νόμιζα-λίγο προτού φτάσω δύο τετράγωνα πριν τον προορισμό μου, ένιωθα μία παρόρμηση να επικαλεστώ βοήθεια των αγγέλων.Να περάσω το όνομα του ανώτερου εαυτού μου στην καρδιά μου, με έναν τρόπο που μόνο η ψυχή μου ξέρει να  ενεργοποιεί και η καρδιά μου ομοίως να δέχεται.Ξάφνου λίγο μέτα,σβήνει η μηχανή του αυτοκινήτου. Κόρνες επίπληξης από άλλα αυτοκίνητα βομβάρδιζαν τα αυτιά μου. Το αυτοκίνητο κυκλώθηκε στις φλόγες, στους κάπνούς της άνευ λόγου και αιτίας.
Είμαστε μόνοι τελικά; Νιώθω πως ο Πατέρας μας εκεί ψηλα, μας στέλνει οιωνούς από τα μάτια μας να παρελάσουν για να προφυλαχτούμε.. Με παρηγορεί η αίσθηση πως λόγω του καθηκόντος μου, να νιώσω λίγο από την αγάπη του στην αύρα μου, ήμουν εκείνη την στιγμή υπό την προστασία Του. Κανένας δεν θα μου έκανε κακό. Ο διάλογος στον λόγο Του, ούτε μία τρίχα μου δεν θα μπορούσε να πειράξει, και νιώθω τόσο ευλογημένη. Απόλυτα προστατευμένη. Χαρούμενη που η ζωή μου έχει ένα νόημα στα μάτια Του και αγκαλιάστηκα από τα φτερά των παιδιών Του.

Αφιερωμένο στο Ανώτερο Καλό και την ανεκτίμητη βοήθεια του οδηγού προστάτη, Αρίων.

4 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Θα ηθελα πολυ να μαθω περισσοτερα για ολα τα μεταφυσικα η αν θες ενδοσκοπικα που περιγραφεις.

Hfaistiwnas είπε...

Είναι ωραίο να καταλαβαίνεις ότι κάτι σε προστατεύει.. :) :)
Τα φιλιά μου...

Aurangel είπε...

@BUTTERFLY
Kαλησπέρα φατσούλα.
Χαίρομαι που ότι με αφορά σε προβληματίζει. Δυστυχώς, δεν μπορώ να περιαυτολογώ για όσα θέματα με συγκινούν και ασχολούμαι μαζί τους σαν να συνθέτω μονόλογο του εαυτού μου. Διαλέγω πάντα αναρτήσεις που αγγίζουν λίγο από την ευαισθησία μου κάθε φορά και τις κλίσεις μου, σχετικά με θέματα πνευματικής φύσεως. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του ιστολογίου. Να το επισκέπτεσαι, να διαβάζεις και να μαθαίνεις.Έτσι συνθέτεις και κολλάς κομμάτια στο παζλ του εαυτού μου.
Με χαρά, θα αποδίδω τα καλύτερα και τα πιο φωτεινά μου κομμάτια με όχημα τις λέξεις.
Φιλιά πολλά

Aurangel είπε...

@Hfaistiwnas
Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για τα καλά σου λόγια.
Εύχομαι να το νιώσεις και εσύ κάποτε.Είναι μοναδική εμπειρία.
Φιλιά γλυκά.