25 Σεπ 2012

ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ

Με λυπεί αφάνταστα να διαπιστώνω, ότι όταν κάνεις το πρώτο σου βήμα να περπατήσεις μέσα στο όνειρο που πάλευες να μπεις, όπως η συγγραφή και η κυκλοφορία του πρώτου σου βιβλίου,πόσοι σε βλέπουν με καχυποψια, ανταγωνισμό και ζήλια!Είναι όσοι ήθελαν εξ'αρχής να σε αγχώνουν "πότε θα βγάλεις βιβλίο, πότε θα το κυκλοφορήσεις και εσύ την κάθε τους ερώτηση, την έβλεπες και νόμιζες πως πίσω της υπάρχει ενδιαφέρον , αγάπη για το νέο σου ξεκίνημα και ύστερα τίποτα. Ήταν υπερφίαλες δηλώσεις ενθουσιασμού.Είναι όλοι εκείνοι που αναμένουν το πρώτο σου στραβοπάτημα για να σε ρίξουν κάτω και να σε ποδοπατήσουν. Μα τα φίδια από τις κάμπιες πάντα θα ξεχωρίζουν όσο και αν έρπονται. Οι κάμπιες θα γίνουν πεταλούδες και θα πετάξουν μακριά, όσο και αν τους τσαλακώνεις τα φτερά!

6 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Καλε! Εγραψες βιβλιο; Τι βιβλιο μυθιστορημα; Καλοταξιδο! Πες λεπτομερειες...

Aurangel είπε...

@butterfly
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
Μπες στο ιστολόγιο του εκδοτικού μου οίκου!!!
Λέγεται Άλμα και Εμμονή!!!

www.ekdoseis-atlantiagnwsi.blogspot.com

Hfaistiwnas είπε...

Μακριά από αυτούς!!!
Καλή επιτυχία στο βιβλίο!!!!

BUTTERFLY είπε...

Μπραβο ρε κουκλα μου! Ευχομαι να παει πολυ πολυ καλα το εγχειρημα και να βουλωσει τα στοματα! Μη σκας, ολοι εχουν μια κακη κουβεντα να πουν, αλλα τους πολλους επαινους να φοβασαι!

Aurangel είπε...

@Hfaistiwnas
Σε ευχαριστώ πολύ γλυκέ μου!!!!!Να'σαι καλα!
Angel kiss

Aurangel είπε...

@BUTTERFLY
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!Εννοειται ότι κρατάω μικρό καλάθι γενικά!Από την άλλη πότε μου δεν στόχευα σε best seller!!!Είμαι πολύ προσγειωμένη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να κατεδαφιστώ!
Ένας άνθρωπος να το διαβάσει και να αλλάξει η ζωή του, είναι ευλογία για μένα!!!!
Angel kiss